HomeAdvocaten Schuldig bevonden?

Schuldig bevonden?

Posted in : Advocaten on by : Raymond

Ben jij beschuldigd van fraude of oplichting en heb je te maken met een oproep tot dagvaarding? Dan kan je waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. Er gaat namelijk veel gepaard met dergelijke beschuldigingen, en je moet voorbereid zijn op veel situaties en mogelijke gebeurtenissen, ondervragingen en tegenslagen. Je kunt je hier het best op voorbereiden door simpelweg goed geïnformeerd te zijn en door precies te weten waar je het over hebt. Daarnaast moet je voorbereid zijn op wat je allemaal te wachten staat, en op wat de gevolgen zouden kunnen zijn van de zaak waarin je verwikkeld bent geraakt.

Advocaat bij fraude en oplichting

Het meest geschikt voor hulp bij dagvaarding is een gespecialiseerde advocaat die alles weet van de regelgevingen rondom een aanklacht wegens fraude en oplichting. Deze kan je precies vertellen hoe de regels in elkaar zitten waarvan jij verdacht word ze overtreden te hebben, en hij kan je helpen in alle stappen die je binnen het proces moet maken. Zo kan hij je ook advies geven omtrent je gedragingen, en hij kan je inlichtingen verstrekken over alle mogelijke scenario’s die in het verschiet liggen. Op de site van Stadrecht-advocaat staat een formulier die je in kunt vullen om een gekwalificeerde advocaat te benaderen die je zou kunnen helpen en eventueel juridisch kan verdedigen.

Verschaf de nodige informatie

Voor je dagvaarding moet je weten waar jouw zaak precies over gaat en waarvan je word beschuldigd. Naast een advocaat kan ook het internet een goede bron zijn van alle informatie die je nodig hebt. Zo is er de Strafrecht Advocaat. Op de site ervan vind je allerlei verschillende vergrijpen waarvoor je aangeklaagd zou kunnen worden, en nadere informatie die voor jou van belang is. Zo staat er welke wet je overtreden zou hebben, wat het misdrijf inhoudt waarvan je schuldig bevonden word en wat de consequenties hiervan voor jou zouden kunnen zijn, indien je inderdaad schuldig word bevonden.